Om oss

Det är jag, Linda, som tar hand om din katt här på hotellet. Jag har ett stort kattintresse, läser det mesta jag kan komma över, har fött upp några kullar av rasen Ragdoll och ställt ut en del.

Att sälja djur var inte riktigt för mig så nu har jag bara tre sällskapskatter; Ragdollen Izzie, Brittiska långhåret Elliot och huskatten Evert. 

När jag växte upp önskade jag mig länge en katt men mina föräldrar tyckte det var tillräckligt mycket jobb med hund, kaniner, fåglar, hamstrar och en häst och det kan man ju förstå!

Men så fort jag flyttade hemifrån så flyttade också första katten in, en söt liten huskatt och sedan var det kört! Intresset växte och katt nummer tre som flyttade in, år 2000, blev min första Ragdoll och hon fick även bli mamma till ett par kullar.

Hittekatter har här såklart också funnits ett par stycken genom åren, hade inte min kära man begränsat mig så hade förmodligen huset varit fullt av hemlösa stackare ;-)

Kattpensionatet öppnade jag 2020 och det startade tyvärr med att Coronaviruset spred sig över världen.

Jag har dock haft hundpensionat sedan 2014, så önskar man läsa recensioner från mina gäster finns det några stycken på Lilla Hundhotellets facebooksida. Hundhotellet är stängt.

När ni ändå är inne på Facebook så passa på att titta in på Lilla Katthotellets sida där jag regelbundet lägger ut foton på mina fina gäster.

Välkommen

till

Lilla Katthotellet

 

Facebook