Om oss

Det är jag, Linda, som tar hand om din katt här på hotellet. Jag har ett stort kattintresse, läser det mesta jag kan komma över, har fött upp några kullar av rasen Ragdoll och ställt ut en del.

Att sälja djur var inte riktigt för mig så nu har jag bara tre sällskapskatter; Ragdollen Izzie, Brittiska långhåret Elliot och huskatten Evert. 

När jag växte upp önskade jag mig länge en katt men mina föräldrar tyckte det var tillräckligt mycket jobb med hund, kaniner, fåglar, hamstrar och en häst och det kan man ju förstå!

Men så fort jag flyttade hemifrån flyttade också första katten in, en söt liten huskatt och sedan var det kört! Intresset växte och katt nummer tre som flyttade in, år 2000, blev min första Ragdoll och hon fick även bli mamma till ett par kullar.

Hittekatter har här såklart också funnits ett par stycken genom åren, hade inte min kära man begränsat mig så hade förmodligen huset varit fullt av hemlösa stackare ;-)

Katthotellet öppnade jag år 2020, innan dess har jag haft hundhotell i några år.

Titta gärna in på Lilla Katthotellets Facebooksida eller Instagram där jag regelbundet lägger ut foton på mina fina gäster.

Välkommen

till

Lilla Katthotellet

 

Facebook